Sfat: Stabiliți o listă de „de făcut” pentru teza dvs., acordați prioritate elementelor din ea și actualizați-o zilnic.

Thesis Proofreading and Editing Service | 4.9 Review Score

Consultați-l la începutul fiecărei zile noi de lucru. Ocupați-vă mai întâi de articolele cu prioritate ridicată, chiar dacă sunt neplăcute.

Păstrați o a doua listă de „de făcut” numai pentru model cuprins disertatie sarcini neteze, totul, de la plata facturilor până la cumpărarea biletelor de avion. Aceste sarcini au o modalitate de a vă antrena și de a vă solicita timpul chiar în acest moment. Cel mai bun mod de a ține la distanță aceste distrageri este să le notezi, astfel încât să le poți aborda în programul tău, atunci când ai un moment, nu când sună telefonul sau când îți amintești.

Nu vă îndemn să evitați aceste sarcini. Ele sunt importante în sine. Dar păstrați aceste sarcini separate, astfel încât să nu vă distragă atenția de la cercetarea și scrierea dvs. În acest fel, îți poți plăti factura la electricitate sau îți poți umple mașina atunci când trebuie să iei o pauză, nu când se întâmplă să te gândești la asta. Și nu când mașina îți rămâne fără benzină pe autostradă.

Sfat: Stabiliți o a doua listă de „de făcut” pentru articolele neteze. Păstrați-le separat de sarcinile dvs. de teză.

echilibrarea cererilor concurente și rezolvarea problemelor din ultimul an

Multe articole din aceste liste de „de făcut” sunt mici. Probabil că niciunul dintre ei nu este copleșitor, cel puțin de unul singur. Dar sunt atât de mulți dintre ei, toți îți cer timpul. Problema este una de a echilibra cerințele concurente, menținând mai multe mingi în aer deodată. Este chiar mai greu ca senior decât a fost ca student al doilea sau junior. La urma urmei, nu ai doar cursuri de urmat; mai ai de scris o teză și planuri de făcut pentru anul viitor, după ce ai absolvit.

Apropo de orele obișnuite, configurați-le pentru scris atunci când proiectul dvs. ajunge la această etapă. Nu contează dacă orele sunt dimineața, după-amiaza sau noaptea. Faceți ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Alegeți momentul în care sunteți în mod normal cel mai concentrat și mai alert. Dar faceți un punct să citiți, să reflectați și să scrieți serios în acea perioadă, fără a vă distra atenția, indiferent dacă vă simțiți inspirat sau nu. Ține-o tot așa și lucrează constant, zi după zi.

Nu încercați să înghesuiți totul în câteva sesiuni de ultim moment. Chiar dacă ajungi la linia de sosire după astfel de excese, te vei simți epuizat și nu va fi cea mai bună muncă a ta. Nu vei avea timp să te dai înapoi și să reflectezi la asta. Nu veți avea timp să faceți revizuiri, mari sau mici. După cum știți acum, această editare și revizuire este esențială pentru a vă face cel mai bun lucru.

Monitorizați succesul obiceiurilor și aranjamentelor dvs. de lucru. Dacă locul tău liniștit se dovedește a fi un loc zgomotos, rezolvă problema. Rugați-vă prietenii să refuze muzica, să cumpere un aparat cu zgomot alb sau să găsească un alt loc de muncă. Oricare dintre acestea este bine. Ceea ce nu este în regulă este să rămânem cu un aranjament prost. Evaluați situația și aduceți unele îmbunătățiri.

Pe măsură ce înaintezi teza, reevaluează-ți ocazional programul, locul de muncă și obiceiurile pentru a vedea ce funcționează și ce nu. Gândiți-vă la aceste probleme și apoi faceți modificările de care aveți nevoie. Dacă noile aranjamente funcționează mai bine, rămâneți cu ele. Dacă nu, încercați din nou.

păstrați o listă de „de făcut” – de fapt, păstrați două dintre ele

Păstrați o listă de „de făcut” pentru teza dvs. Am menționat asta înainte, dar merită repetat. Cu cât lista ta este mai clară și mai detaliată, cu atât mai bine. Ar trebui să fie unul dintre primele fișiere pe care le configurați în folderul tezei computerului dvs. Actualizați-l aproape de sfârșitul fiecărei zile și consultați-l pe măsură ce începeți să lucrați din nou a doua zi.

Scopul este să revizuiți și să vă actualizați lista de „de făcut” zilnic. Tastați ceea ce ați completat și adăugați tot ce aveți nevoie pentru a face față mâine. Efectuarea acestei revizuiri la sfârșitul zilei nu ar trebui să dureze mai mult de un minut. Va servi ca sesiune zilnică de planificare, ceva ce trebuie să faci oricum. Pentru ca acesta să funcționeze, totuși, trebuie să o faci în mod regulat și apoi să o revizuiești pe măsură ce începi să cercetezi și să scrii a doua zi. Fă-l un obicei. Imprimați-l dacă veți lucra departe de computer. Astfel, vă puteți referi la el în timpul zilei de lucru.